1) Δ, 2) ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ   


Μόλις τελείωσα το σχολείο και θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο πράγματα:
1) Στο τελευταίο τεύχος έχετε αφιέρωμα στο σκονάκι. Δε θα πω ψέματα, στις Πανελλήνιες αντέγραψα. Ήταν η πρώτη πραγματική παραχώρηση μου στο σύστημα και ταυτόχρονα η αφομοίωσή μου απ’ αυτό. 
Εσείς ωστόσο ως Schooligans που εκφράζετε την νεολαία και νοιάζεστε για αυτήν, τι θέλετε;
Α) Να το παίξετε καλοί;
Β) Να είστε καλοί;
Γ) Να επηρεάσετε (με καλό νόημα) τους αναγνώστες προς τα ιδανικά που δείχνετε να πιστεύετε (αξιοπρέπεια και ανυπακοή όπου χρειάζεται με σκοπό ένα καλύτερο τρόπο ζωής);
Μέχρι πρότινος νόμιζα το (Γ) - μετά το συγκεκριμένο θέμα κατάλαβα ότι ούτε εσείς ξέρετε τι θέλετε. Κοτσάρετε ιστορίες για σκονάκια, τραβάτε δίπλα και το αφιέρωμα στα «καινούργια γαμάτα σούπερ ντούπερ ουάου κόλπα» και τα παρουσιάζετε ως «το κλειδί για βαθμό χωρίς διάβασμα».
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ!! Έτσι θα πάμε μπροστά, γαμώ; Και μετά θέλετε καλούς καθηγητές, αστυνομία, υγεία, κράτος ευρωπαϊκό ναούμ; Πάρτε το χαμπάρι, αν δεν αλλάξουμε εμείς, δεν αλλάζει ούτε το κράτος. Γι’ αυτό κόψτε τις μαγκιές και στρέψτε τον κόσμο προς τα εκεί.  

2) Συγχαρητήρια για το προηγούμενο εξαίσιο τεύχος γιατί παρέθετε δύο τελείως διαφορετικές απόψεις (Πάγκαλος-κουκουλοφόρος) χωρίς άποψη δικιά σας - ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Αυτό είναι ακεραιότητα και προς τα εκεί να κινηθείτε. Εγώ ένιωσα να επικοινωνώ και να μαθαίνω και από τον Πάγκαλο και από τον κουκουλοφόρο. Έκρινα μόνος μου τα καλά και τα κακά. Συγχαρητήρια!!

Γιάννης


27.11.2009 Τεύχος #16